Заміна скла в смартфоні в Reboot Service

Якщо у вашого смартфона розбився екран чи тріснуло скло – не треба панікувати. Заміна сенсора в телефоні – одна з найбільш «популярних» послуг. Reboot Service пропонує заміну скла мобільного телефона у Львові в найкоротші терміни та з гарантією.

Сенсорний екран – це скло, на яке наклеєна найтонша сенсорна плівка, вона ж є електро-датчиком, що відповідає за реакцію на дотики. Сенсор завжди розташований поверх дисплея (матриці) телефону. Сенсорна панель дуже чутлива до механічних пошкоджень і може вийти з ладу навіть від сильного тиску пальцем, не кажучи вже про удари та падіння.

Сенсорний екран складається з декількох шарів, в разі, якщо якийсь з них пошкоджений, тач довго працювати не буде. Якщо не працює сенсор на телефоні – в більшості випадків можливо поміняти лише сенсорне скло на телефоні, не змінюючи при цьому дисплей і він залишається у вас оригінальний. Окрім заміни екрану в наших майстрів значний досвід в ремонт смартфонів Samsung, Xiaomi, а також пропонуємо ремонт Google Pixel у Львові. Власний склад запчастин дозволяє проводити ремонт максимально швидко.

Поширені питання стосовно розбитого скла в смартфоні

Чи можна поміняти скло окремо від дисплея?

Так можна. За умови, що дисплей показує і працює тачскрін. Тобто у вас повинно бути розбите тільки скло на Samsung, Xiaomi, MEIZU. Але деякі моделі мають зібрку не модульну – а сенсорну. Тому якщо у Вас не працює сенсор, це ще не означає , що вам потрібно заміну дисплей на телефоні або планшеті.

Чому у вас заміна скла дешевша ніж в інших сервісів у Львові?

Ми дійсно міняємо скло, в той час як інші сервіси змінюють весь модуль в зборі, стверджуючи, що змінюють тільки скло. Заміна модуля в зборі не складає труднощів і не вимагає участі спеціального обладнання і спецалістів.

Як відбувається заміна скла окремо від дисплея?

Спочатку розбите скло відділяється від дисплея. При необхідності змінюється поляризационная плівка екрану. На нове скло наноситься OCA плівка за допомогою спеціальної машини. Потім нове скло встановлюється на дисплей за формою, яка центрує обидві деталі. Далі дисплей потрапляє в Ламінаційні піч, де відкачується повітря і скло притискається пресом в вакуумному середовищі. Після дисплей зі склеєних склом поміщається в автоклав і протягом 20 хвилин видаляються залишки бульбашок и стекло “припікається” до дисплея. Ця процедура зарекомендувала себе як найбільш надійна при заміні скла на Samsung, тому що під скло не потрапляє пил, як це трапляється при установці скла на скотч. Також зберігається якість передачі кольору і контрастності. Скло не відходить від дисплея, працездатність телефону повністю зберігається.

Щоб не розбити скло телефону, ми рекомендуємо поклеїти захисне скло на Ваш телефон, яке клеється поверх як звичайна плівка. Вартість такого скла з роботи в нашому Сервісному центрі становить приблизно 150 грн.

Якщо ж Вам необхідно скористатися послугою «заміна сенсорного екрану на телефоні» ціна її у всіх сервісних центрах буде приблизно однаковою. Необхідно враховувати, що для кожної марки і моделі телефону вона буде відрізнятися в залежності від вартості необхідного для заміни екрану. Наприклад, коли виконується заміна сенсорного екрану Samsung, ціна буде вище, ніж заміна сенсорного екрану LG, особливо старих моделей. Різниця у вартості пояснюється тим, що навіть мінімально відміну в технології установки екрану на дисплейний модуль вимагає правильного підбору сенсорного екрану до відповідної моделі телефону.

Також наш сервісний центр пропонує ремонт смартфонів у Львові всіх відомих виробників. Звертайтесь до нас щоб отримати якісний ремонт за розумною ціною.